Support & FAQ

Kijk hieronder voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf een orderbedrag van € 25,00 inclusief BTW betaal je géén verzendkosten. Hieronder bedraagt de verzendkosten € 5,95.

Wat is de levertijd?

Indien de gehele bestelling op voorraad is (per product kan je de actuele voorraad inzien) en voor 20.00 uur besteld is wordt deze nog dezelfde dag verzonden. In 96% van de gevallen (cijfers van PostNL) vind de levering de volgende werkdag al plaats.

Wat zijn compatible labels?

Compatible Labels zijn alternatieve, huismerk, labels. Deze vervangen de originele labels. De kwaliteit is (bij ons) identiek aan het origineel. Alleen de prijs verschilt. Lees ook ons uitgebreide artikel.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Wij ondersteunen alle populaire betaalmethodes; van iDEAL tot PayPal. Bekijk onze speciale pagina voor een volledige lijst.

Kan ik mijn bestelling annuleren / terugsturen?

Bent u niet tevreden met het product? U heeft altijd het recht om een product binnen 14 dagen na aflevering te retourneren mits het product ongeopend is. Dit betekent dat u de producten aan ons retourneert en de koopprijs incl. verzendkosten en transactiekosten van ons terugkrijgt. De bedenktijd van 14 dagen gaat in op de dag na dat u het product heeft ontvangen. Meer informatie.

Zie ook: Partners

© 2023 - Alle prijzen zijn inclusief BTW - Merknamen zijn alleen gebruikt om de toepasbaarheid van de producten aan te geven en dienen verder niet te worden geassocieerd met CompatibleLabels.nl.

Powered by DropCart v1.6.0